Annonce
Månedens Buket

Månedens Buket: Dan vil ikke finde sig i at Nordvest bliver omtalt som ydre Nørrebro

Månedens Buket skal hjem i vand. Ildsjælen Dan Kreutzfeldt fik overrakt buketten for det store arbejde, han gør for at samle Nordvest. Foto: Steen Nygaard
Månedens Buket bliver i denne måned uddelt til en person, som i over 10 år har kæmpet for at samle og skabe stolthed i Nordvest.

Slår man ordet ildsjæl op på nettet, står der ikke Dan Kreutzfeldt, men det kunne der lige så godt have gjort, for det er, hvad han er. Til gengæld står der følgende: En ildsjæl er en person, som ofte ulønnet arbejder begejstret og ivrigt for en hjertesag. Og den hjertesag er i allerhøjeste grad grunden til, at netop denne mand får en anerkendelse fra NordvestLIV i form af 'Månedens Buket'.


Jeg ånder og lever for at samle folk i Nordvest - og prøver hver dag at skabe stolthed herude.

Dan Kreutzfeldt


Annonce

Vi overraskede Dan Kreutzfeldt foran Kaffedepartementet, som ligger overfor Demokratigarage på Rentemestervej. Det gjorde vi for at overrække ham en meget velfortjent buket. En buket, han skal have for den forskel han hver dag arbejder hårdt på, for at gøre Nordvest til en endnu mere inspirerende bydel med liv og sjæl.

Dan blev noget overrasket, da han modtog månedens buket for sin indsats i Nordvest gennem en årrække. Foto: Steen Nygaard

- Jeg ved simpelthen ikke, hvad jeg skal sige. Jeg er så rørt og overvældet - det betyder utrolig meget for mig. Det er rart at få anerkendelse efter 10 års indsats. Jeg har helt tabt pusten - jeg er helt overrasket, siger Dan Kreutzfeldt.

Nordvests ildsjæl

Dan Kreutzfeldt er 31 år og bor på 10. år i fuglekvarteret. De samme 10 år har han brugt på at gøre Nordvest til meget mere end 'Ydre Nørrebro'. Udover at være næstformand i Bispebjerg Lokaludvalg er han også manden bag Nordvest Festival, og en del af teamet bag den klassiske julekalender som blev livestreamet fra biblioteket på Rentemestervej tilbage i december. Han er manden, der har en finger med i Demokratigarage, han er en del af skolebestyrelsen på Grøndalsvængets Skole, tidligere en del af områdefornyelsen og meget mere. Dan Kreutzfeldt ånder og lever for det Nordvest, som har været, Nordvest som det er i dag, og det Nordvest han drømmer om, det skal blive en dag.

- Jeg ånder og lever for at samle folk i Nordvest - og prøver hver dag at skabe stolthed herude. Nordvest skal tales op og ikke ned, for vi har en helt unik bydel, som kan noget helt særligt, siger den overvældede modtager af Månedens Buket.

Dan Kreutzfeldt modtog Månedens Buket af NordvestLIVs journalist Rebecca Veinø Johansen. Dan Kreutzfeldt var denne måneds særlig udvalgte. Foto: Steen Nygaard

Dan Kreutzfeldt drømmer om Nordvest som en stolt og kreativ bydel. Han ser det gode mix af den gamle NV'er, de unge, børnefamilierne og spændende erhverv. Han drømmer om, at Nordvest også på papiret kommer væk fra narrativet om, at det er her man finder de mindste lejligheder - for små til at rumme den store børnefamilie. Han drømmer om plads til diversitet, accept, tolerance og forståelse. Drømmene er mange, og heldigvis har ildsjælen lovet os at blive ved med at kæmpe for et unikt Nordvest - en landsby i byen.

Månedens Buket

Månedens Buket er et skulderklap og en varm anerkendelse. En tak til en eller flere, der gør noget ud over det sædvanlige for andre. En uegennyttig indsats, den ekstra meter eller det, der reddede dagen.

Vi glæder os til at uddele mange buketter og skulderklap i fremtiden, så fortæl os hvem du mener skal overraskes med blomster, tak og blitzlys, og hvorfor - så sørger vi måske for en flot buket.

Skriv til: buket@nordvestliv.dk

_

Annonce
Sport

Christian Eriksen skal have indopereret en pacemaker

Nordvest

Onsdagens coronatal: 223 testet positiv det seneste døgn

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Butiksnyt

Rasmus var kreativ direktør: Nu vil han sælge softice på Frederiksborgvej

Byens Bedste LIV

Billetsalget til Danmarks største madfestival, Copenhagen Cooking, starter i dag

Sport

Fire nye dyt i bamsen: Danmark rev russerne midt over i vild spille-rus

Alarm 112

Tiltale: 60-årig stedfar forgreb sig på 15-årig pige ved at narre hende

Samfund

Denniz troede alt var godt: Nu er Fuglereden i fare igen

Sommerliv

Kommunen i kærkommen kovending: Åbner alligevel nogle af byens soppebade

112

Indbrud hos frisør: Det var ren masseødelæggelse

Det sker

Nordvest får nyt mødested: Plads til fodbold og fællesspisning

Alarm 112

19-årig mand sigtet for dødskørsel på Tagensvej: Han havde stoffer i blodet

112

Knivstikkeri i København: Mistænkt er anholdt

Erhverv

Sygeplejersker afviser overenskomst: Her rammer strejken

Annonce