Annonce
Jul

Hvad ønsker du dig for Nordvest i julegave?

Hvad ønsker du dig for Nordvest i julegave. Spørgsmålet stillede vi NordvestLIVs facebook-følgere. Det er der kommet mange bud på. Foto: Rebecca Veinø Johansen

Drømmer du om et Nordvest, der er lige for alle, et Nordvest der har bedre parkeringsforhold, og hvor ungdomsboligerne er til at betale for dem, de er tiltænkt? Vi har spurgt NordvestLIVs følgere på Facebook, hvad de ønsker sig for Nordvest i julegave. Det er der kommet mange gode bud på.

En ting som rigtig mange NVer er enige om er, at der er for meget skrald i gadebilledet. Annika My kommer endda med en opfordring sammen med sit julegave-ønske for Nordvest. Hun skriver:

- Flere skraldespande til affald. Deraf mindre affald på arealerne. Lad os alle hjælpes ad med ikke at smide cigaretskod, emballage, papir, madvarer med mere på jorden.

Annonce

Men også en metrolinje fra Nordvest til Brønshøj bliver i opslaget nævnt flere gange. Men der er også andre gode ønsker.

- Jeg ønsker mig virkelig bedre gadebelysning i starten af sokkelundsvej!! Gaveønske nummer et, skriver Vibeke Jensen

- Flere "Bytte Containere" i stil med den der står ved bibliotek, skriver Tina Von Ø.

- Jeg ønsker mig lidt mere tolerance og mangfoldighed blandt os NV'ere. Det at vi er mange forskellige mennesker, med forskellige livsanskuelser, der bor og lever herude i dejlige NV i en stor mangfoldighed - det er vores styrke! Og den håber jeg, at vi bevarer, skriver Annika Martins.

Jeg ønsker mere lys i området og mindre vejarbejde. Ønsker også, at folk bliver bedre til at tage hensyn til andre der skal parkere i gaderne. Det er så irriterende at komme hjem fra aftenvagt kl 23:50 og skal køre rundt i ens område i op til et kvarter, for at få en P-plads. Ofte parkerer folk med så meget mellemrum, så de er sikre på at komme ud med deres bil. Alle bør tænke på andre der skal parkere og køre lidt tættere på foranholdende bil, så der er plads til en mere, Annitta Peetz.

- Mindre kriminalitet, skriver Kristian Nielsen.

- At den gamle Skoda grund blev brugt til et rekreativt område/grønt område i stedet for det kæmpe kompakte grimme byggeri, der nu opføres. Af de forskellige bydele i København, er vi den mindst attraktive/mest kedelige, skriver Marina Zaar blandt andet.

Tak for alle de mange gode bud.

Glædelig jul Nordvest!


Annonce
Annonce
Danmark

Mandagens coronatal: 570 er testet positive siden i går

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Samfund

Omstridt plads i bedring: Det ulovlige marked skal ikke vokse igen

Nordvest

Vi har mistet en ægte københavnerdreng: Sidney Lee død kun 43 år gammel

Nordvest

Nu er der kun tre PCR-teststeder tilbage i København

boligjagt For abonnenter

Kender du de skjulte smutveje? Her er 3 måder, du kan få foden indenfor på lejemarkedet

Dalls analyse: ”Vikaren fra himlen” lukker og slukker for Kristendemokraterne

Nordvest

Donation på 35 millioner puster liv i historisk område i Nordvest: - Det er et enestående sted

Holger og konen sagde nej til unionen og gik fra hinanden - nu siger han ja til at forlade sit eget forbehold

Annonce