Annonce
Iværksætter

Københavnerne er vilde med Cecilias smukke buketter

Der er stor efterspørgsel på Cecilia Høholts blomsterbuketter, der er en del billigere end dem du ellers finder hos de københavnske blomsterforhandlere. Foto: privat

En stue i Nordvest er på under et døgn blevet fyldt op med blomster. Det skete efter at 29-årige Cecilia Høholt lavede et Facebook opslag i gruppen 'Det sker i Nordvest', hvor hun gjorde opmærksom på sin nye blomsterforretning, hvilket affødte mere end 50 ordrer på under ét døgn.

- Jeg synes, det er rigtig dyrt at købe blomster i København, men når jeg er hjemme hos mine forældre i Odsherred, kan jeg få en rimelig størrelse buket til omkring 150 kroner, fortæller Cecilia Høholt.

Cecilia kom frem til, at det måtte være de høje huslejepriser i København samt andre faste omkostninger, som er forbundet med at drive en butik, der sætter priserne på blomsterbuketter i København så højt, og valgte at lave sin egen onlineforretning hjemme i stuen.

Annonce

Her kan du via hendes webshop Flavo CPH købe en smuk og frisk buket blomster til under halvdelen af, hvad de koster hos andre blomsterforhandlere.

Priserne ligger fra 75 til 250 kroner, som bringes ud i Københavnsområdet eller afhentes hos det lille atelier og showroom Springbrættet 6a på Heimdalsgade 6A, som Cecilia selv har været med til at starte op.

Cecilia fik første bestilling 14. december og til både jul og til nytår, var hun fuldt booket i forhold til hvor mange buketter, hun kunne nå at binde og have plads til. Med en så stor og tidlig efterspørgsel overvejer Cecilia allerede nu at ansætte et bude, så hun nå endnu flere bestillinger.

Annonce
efterlysning

Efterlyst kvinde fundet - politiet afblæser efterlysning

Nordvest For abonnenter

København NV: Vibevej 28 solgt for 2.215.000 kroner

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Butiksnyt

Autentisk kogekunst rammer Borups Allé: Nu skal dine smagsløg på en rejse

Portræt

Pelle blev afhængig af heroin som 25-årig og bor nu i en lillebitte lejlighed i Nordvest: Drømmer om at køre sydpå

Byggeri

Stort byggeprojekt nedlægger 62 parkeringspladser: - Det bliver et trafikalt kaos

Sundhedsstyrelsen lemper anbefaling for isolation

Efterlysning

Tamara på 3 år har mistet sin sjæleven: Har du set King?

Nordvest For abonnenter

København NV: Nattergalevej 74 solgt for 646.000 kroner

23-årige Lotte skal forsvare, at hun bliver boende i provinsen: - Folk har nærmest ondt af mig, fordi jeg ikke bor i byen

Annonce